25 / 04 / 2024

TOKİ konut işyeri müzayedesi!

TOKİ konut işyeri müzayedesi!

TOKİ konut işyeri müzayedesi kapsamında 56 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmazı açık artırma ile satışa sunuluyor. Açık artırma 30 Ekim'de gerçekleşecek.



TOKİ konut işyeri müzayedesi 30 Ekin 2014 Perşembe günü saat 14:00'da geçekleşecek. açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. 


TOKİ mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmazı açık artırma  ile satışa sundu. 


TOKİ konut işyeri müzayedesi kapsamında satacağı konut ve işyerleri  Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak'ta bulunuyor. 


TOKİ yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla, 120 - 240 aya kadar vade ile kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor.  Satış, Tuyap tarafından gerçekleştirilecek. 



Açık arttırma duyurusu için tıklayın


Geri Dön