19 / 04 / 2024

TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Mahallesi'nde hayata geçirdiği 604 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Meram Gödene Projesi kapsamında 604 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. 


TOKİ Konya Meram Gödene projesindeki dairelerin başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 03-28 Nisan 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların

başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Gödene projesinde “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda 11 Mayıs 2017 tarihinde çekilecek.


Kura sonucunda asil ya da yedek hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şubelerinden geri alabilecek.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön