29 / 03 / 2024

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak.  TOKİ  Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.


 Manisa Demirci Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 67 adet konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Manisa Demirci Şubesi olacak.


Konut seçimini yapan alıcılar yüzde 10 peşinat 120 ay vade, yüzde 15 peşinat 156 ay vade, yüzde 20 peşinat 180 ay vade alternatifi çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


TOKİ Manisa Demirci projesinde 106,24 metrekare alana sahip 67 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların en düşük fiyatı 122 bin 616, en yüksek bedeli ise 148 bin 696 TL olarak belirlendi.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön