18 / 04 / 2024

TOKİ Mardin Nusaybin kura çekimi yapıldı!

TOKİ Mardin Nusaybin kura çekimi yapıldı!

Mardin Nusaybin'de terör mağdurları için inşa edilen ve yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yeri için kura çekimi yapıldı...




Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yeri için kura çekimi yapıldı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mitanni Kültür Merkezinde, Fırat Mahallesi 4. etapta bulunan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kura çekimi için düzenlenen törende konuştu. Yaman, "Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, Bakanımız gerekli talimatları verdi. Modern bir kent inşa ettik." dedi.

TOKİ Mardin Nusaybin kura çekimi yapıldı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Terörle mücadelemiz, sizin evlatlarınıza bu zulmü yapan terör örgütünün sorumlularını tek tek ele geçirmemiz nedeniyle Mardin'de bir huzur oluştu. Yaklaşık 5 bin konutu Allah'a şükür bitirdik." diyen Yaman, sözlerini şu şekilde devam etti;

"Siz iyi niyetle seçiyorsunuz ama işi bilmeyen seçtiğiniz kişiler, sadece terörle uğraşıyorlar, size sıkıntı veriyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında hükümet bu sıkıntıyı kısa sürede çözdü. Seçimde sizlere hizmet eden şahısları seçerseniz, yüzünüz gülerek, hayatınız devam edecek. Sizlerin arzusu ve isteği ile size hizmet etmeye çalışıyoruz."

NUSAYBİN'E 5 BİN 51 KONUT

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Fetullah Aydın, Nusaybin'de terör mağdurları için 12 etapta 5 bin 51 konut, 498 dükkan, 5 cami, 4 taziye evi ve 3 okul inşası yapıldığını ifade etti. 


Geri Dön