19 / 04 / 2024

TOKİ, Mersin'de Rehabilitasyon Merkezi satacak!

TOKİ, Mersin'de Rehabilitasyon Merkezi satacak!

Mersin Davultepe Rehabilitasyon Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihale edilecek



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bayburt 50 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Mersin Davultepe Rehabilitasyon Merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. Buna göre Bayburt´a 50 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 750 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 5 Ağustos 2010 tarihinde saat 15.00´te TOKİ´de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

-MERSİN DAVULTEPE REHABİLİTASYON MERKEZİ-
Öte yandan Mersin Davultepe Rehabilitasyon Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi de ihale edilecek. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet rehabilitasyon merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 5 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.30´da TOKİ´de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 400 gün olarak belirlendi. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli istekliler katılabilecek.

-İHALE ŞARTLARI-
Bayburt 50 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Mersin Davultepe Rehabilitasyon Merkezi, altyapı ve çevre  düzenlemesi inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ´den satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar TOKİ´de anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-EDİRNE KEŞAN KONUTLARI İHALESİ İPTAL EDİLDİ-
Bu arada  TOKİ  tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Edirne´nin Keşan İlçesine 728 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihale, 12 Temmuz 2010 tarihinde iptal edildi.

Kamu İhale Kanununun ile Yapım İşleri Uygulama Yönetmeliğinin ilgili maddesine istinaden iptal kararı verilen ihaleye ait duyuru, 10 Haziran 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.
AA

Geri Dön