16 / 04 / 2024

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı  satışa çıktı. 


Osmaniye Yaveriye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Osmaniye Şubesi olacak.


TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri 23 Ocak – 31 Mart  2017 olarak belirlendi.  Projedeki daireler için başvurular ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Osmaniye Yaveriye projesindeki dairelerin fiyatları 132 bin 198 TL ile 141 bin 658 TL aralığında değişiklik gösteriyor.  TOKİ  Osmaniye'deki daireler 3+1 şeklinde dizayn edildi. 


Konutların fiyatı mevcut durumlarına göre belirlenmiş olup, alıcılar satın alacakları konutları mevcut halleri ile görmüş ve kabul etmiş sayılacak.  TOKİ  tarafından  bu konutlarda herhangi bir tadilat ve onarım yapılmayacak.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön