25 / 04 / 2024

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.



Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kentsel dönüşüm projelerine de devam ediyor.

Bu yıl için 250 bin yeni konut müjdesi veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerini de peş peşe duyuruyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  Kalecik ve Bala,  Adana  Yüreğir, Bursa Osmangazi, Burdur Bozkurt, Kayseri Melikgazi, Adana Seyhan kentsel dönüşüm projelerinden sonra şimdi de mega kent İstanbul'da inşa edeceği yeni kentsel dönüşüm projesi için start verdi.

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'da hayata geçireceği yeni kentsel dönüşüm projesi Üsküdar'da inşa edilecek. Merakla beklenen projeyle birlikte Üsküdar Kandilli Küçüksu'da bulunan Özevim Sitesi dönüştürülecek.

TOKİ, Üsküdar Özevim Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 293 yeni konut hayata geçirecek. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. 

Özevim Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yarın saat 11:00'de e- ihale yöntemiyle yapılacak. 


Geri Dön