26 / 04 / 2024

TOKİ Sakarya Korucuk Konutları tamamlandı!

TOKİ Sakarya Korucuk Konutları tamamlandı!

Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri ve binaları deprem riski taşıyan ev sahipleri için Korucukta inşa edilen 448 konutun tamamlandığını belirterek, "Tamamı doğalgazlı olan konutlar için başvurular başladı" dedi.




Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri ve binaları deprem riski taşıyan ev sahipleri için Korucukta inşa edilen 448 konutun tamamlandığını belirterek, "TOKİ işbirliği ile gerçekleşen projedeki konutlar 3+1 ve 107 metrekare. Tamamı doğalgazlı olan konutlar için başvurular başladı" dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Hayata geçirilen proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Btiyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı binalarda oturan vatandaşlarımız için hazırladığımız projede konutlar satışa hazır hale getirildi.  TOKİ  işbirliği ile gerçekleşen projedeki konutlar 3+1 ve 107 metrekare." diye konuştu. 



Anayurt




Geri Dön