04 / 05 / 2024

TOKİ Sapanca konutları Temmuz'da teslim edilecek!

TOKİ Sapanca konutları Temmuz'da teslim edilecek!

TOKİ tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 740 konut temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim ediliyor.




Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi yerel yönetimlerle işbirliği içinde ülkemizin her bölgesinde şehirleri riskli yapı ve sağlıksız çevreden arındırarak, konut sahiplerine güvenli yapılar ve günün ihtiyaçlarına yanıt veren çağdaş yaşam alanları sunuyor.
 
Afet riskinin ve çarpık kentleşmenin yoğun olduğu kentlerde, farklı ihtiyaçları ve değişimleri göz önüne alarak kentsel dönüşüm projeleri inşa eden TOKİ, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon nitelikte yapılan 740 konutu temmuz ayında hak sahibi vatandaşlara teslim ediyor.
 
Konutların satışları, 142 bin liradan başlayan fiyatlarla yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96, 108, 180 ve 120 ay vade seçenekleri tamamlandı. Proje kapsamında ayrıca vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak 35 dükkân da yapıldı.
 
 


Geri Dön