26 / 04 / 2024

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

Başvuruları 13 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında alınan Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ Konutları için son başvuru tarihi bugün...




Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 23 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu. 


Başvuruları 13 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında alınan Siirt Merkez Evren Mahallesi  TOKİ  Konutları için son başvuru tarihi bugün.


Siirt Merkez Evren Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Siirt Merkez Şubesi olacak.


TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların brüt alanı 128,65 metrekare, net alanı ise 94,4 metrekare olarak belirlendi. 


Siirt Evren Mahallesi kapsamındaki konutların en düşük bedeli 141 bin 165 TL, en yüksek bedeli ise 168 bin 75 TL olarak belirlendi.  Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön