26 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı.



Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için start verdi.

İstanbulluların yüzünü güldüren  TOKİ  Tuzla Aydınlı projesinde 508 yeni konut yer alacak. Proje Tuzla Aydınlı Konaşlı Mevkii'nde yükselecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olacağı TOKİ Tuzla Aydınlı 2021 projesinin ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'den ev alma şartları nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projelerden konut sahibi olabilmek için için 2020 yılında hane gelirinin en fazla 5 bin 500 TL olması gerekliyken, 2021 yılı için bu şart 6 bin 500 TL şeklinde oldu. Mega kent İstanbul genelinde yer alan projeler için ise bu şart 7 bin TL şeklinde açıklandı.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön