18 / 04 / 2024

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubunda 180 ay vade! 62 bin TL!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubunda 180 ay vade! 62 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yozgat Merkez Mutafoğlu Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yozgat Merkez Mutafoğlu Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.



Yozgat Merkez Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Yozgat Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Temmuz– 30 Eylül 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.




TOKİ Yozgat Mutafoğlu fiyat!


Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konutları'nda satışa sunulan 6 adet dairenin en düşük fiyatı 62 bin TL, en yüksek fiyatı ise 75 bin TL. 



TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu ödeme planı!



TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu'nda 180 ay taksit yapılıyor. Projede taksit fiyatları ise 305 bin liradan başlangıç gösteriyor.


İlanın detayı için tıklayın





Geri Dön