25 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyası iki gün sonra sona eriyor. 



Yaptığı yatırımlarla dar gelirli aileleri hayallerine kavuşturan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alan vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen 2. indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor. Başvuruların geçtiğimiz günlerde kabul edilmeye başlandığı yüzde 22 indirim kampanyasından borcunun tamamını ya da en az yüzde 25'lik kısmını ödeyen vatandaşlar yararlanabiliyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan ikinci indirim kampanyası kapsamında borcunun tümünü kapatamayacak olan vatandaşlar için de bazı imkanlar sunuluyor. Başvuruların 2 gün sonra biteceği yüzde 22 indirim kampanyası kapsamında borcunun tamamını kapatamayacak durumda olan vatandaşlar toplam borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla gerçekleştirdikleri ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanacak. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası başvuru şartları 2021

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2021 dahilinde satın alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının 19 Eylül tarihi itibariyle öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyor.

TOKİ'den ev alan vatandaşların yüzünü güldüren indirim kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin ek olarak geriye dönük olarak taksit ve emlak vergisi borcu olmaması da kampanyadan yararlanmak için gerekli şartlar arasında yer bulunuyor.

Başvuruların 2 gün sonra sona ereceği  TOKİ  yüzde 22 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılının Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları faydalanıyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön