19 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı indirim kampanyası 2022 ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu sene borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için tam yüzde 25'lik bir indirim yapıyor.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ'nin 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021 yılının haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanıyor. Yine TOKİ'den konut alanların yüzünü güldüren TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamında ayrıca arsa alıcılarına yüzde 12,5 oranında indirim imkanı sağlanıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için başlatılmış olan indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da faydalanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar borç bakiyesinin yüzde 25’lik bölümünden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanından yararlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler ilgili bankaya başvurabiliyor. Bu tarihten sonraki borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından faydalanılamıyor.
 


Geri Dön