24 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ 2022 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 detayları...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor.  

TOKİ bu sene borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25'lik indirim yapıyor. TOKİ'nin 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021 yılının haziran ayı sonuna kadar başlayan konut ve iş yeri alıcıları faydalanıyor. Yine TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamında ayrıca arsa alıcılarına yüzde 12,5 oranında indirim yapılacak.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut, iş yeri ve arsa alıcıları için indirim kampanyası 7 gün sonra sona erecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı2nın merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanıyor. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25’lik bölümünden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

TOKİ 2022 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar ilgili bankaya başvuru yapabilecek. Bu tarihten sonraki borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamıyor.

Arsa alıcılarına da yüzde 12,5'luk indirim müjdesi

TOKİ, vatandaşlardan gelen yoğun talep sebebiyle geri ödemeleri devam eden arsa satışları için de indirim yapılıyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar 14 Ekim tarihine kadar başvurularını yapabiliyor.

Borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için yüzde 12,5 oranında indirim sağlanıyor.


Geri Dön