19 / 04 / 2024

TOKİ Zile 2. Etap'taki 7 konutun kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ Zile 2. Etap'taki 7 konutun kura çekilişi gerçekleşti!

Zile’de 7 bloktan oluşan 332 adet 3+1 ve 2+1 şeklinde yapılan konutların kura çekilişi yapılmıştı. Çeşitli nedenlerle geri iade edilen 7 daire için noter huzurunda saray sinema salonunda çekiliş yapıldı.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi  TOKİ  Zile’de Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanında 7 bloktan oluşan 332 adet 3+1 ve 2+1 şeklinde yapılan konutların kura çekilişi yapılmıştı. Çeşitli nedenlerle geri iade edilen 7 daire için noter huzurunda saray sinema salonunda çekiliş yapıldı.


Boş olan 5 adet 3+1 ve 2 adet 2+1 daireler için talep toplama işlemi yapan TOKİ 3+1 daireye 121 ve 2+1 daireye 136 başvuru yapıldı.Başvuru yapanların için saray sinema salonunda yeniden kura çekimi gerçekleştirdi.


Kura çekimi sonrası açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel İlçemizde 1. ve 2. Etap TOKİ konutlarını tamamladık inşallah 3. Etap TOKİ konutlarına da başlıyoruz. İlçemizin en güzel yerinde TOKİ konuşlarını inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu konutların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.


Kura'da ismi çıkan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.



Zile Belediyesi


Geri Dön