25 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.



Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, çalışmaları değerlendirdi. Doğalgaz, kanalizasyon, köprü, alt geçit, elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Öztürk, ilçeye kapalı pazaryeri kazandırdıklarını söyledi.


‘PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ’


Çalışmaları değerlendiren Başkan Vedat Öztürk: ”2014 yılında yapılan seçimlerden sonra göreve geldim. Göreve başladıktan sonra ilçemizi adeta bir şantiyeye çevirdik. Önce alt yapılardan başladık. 50 yıllık alt yapı sorununu çözmek için projelerimizi hayata geçirdik. Kanalizasyon sorununu yüzde 90 hallettik. Doğalgaz kullanılmaya başlandı. Elektrik tellerini yer altına aldık. Su borularını yenileme proje çalışmamızı tamamladıktan sonra alt yapı çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Bunların yanında ilçeye futbol sahası kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Proje son aşamaya geldi. Hastane projesi onaylandı. Yatırım programına alındı. Kapalı Pazar yeri kazandırdık. Park ve bahçeleri düzenledik. Şu anda bir mesire alanı projemiz var. Orada da dolgu çalışmaları başladı. İnsanların rahatça pikniklerini yapacağı, nefes alacağı bir yer olacak. Alp yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kısa zaman içinde asfalt ve parke çalışmalarına başlayacağız. 2017 yılı sonuna kadar tüm çalışmaları tamamlanış olacağız. 2018 yılında ise Gökçebey’in çehresini değiştirmiş olacağız.  TOKİ projesinde 394 konut bitti. 21 Eylül’de kura çekilişimiz var. Evleri teslim edeceğiz. Emekliler içinde bir  TOKİ  çalışmamız var. 700 konut yapılacak. Yaşlılara huzur evi yapmayı planlıyoruz. Gökçebey’i Zonguldak’ın en şirin ilçesi yapmak için çalışıyoruz. Ben tüm bu çalışmaları yürütürken özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımıza, personelimize ve bize sabır gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Demir Medya 


Geri Dön