TOKİ’den Bolu ve Konya’daki bin 122 dükkan için teslim müjdesi geldi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu ve Konya’da yer alan bin 122 adet dükkan için teslim müjdesi verdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu ve Konya’da bulunan toplamda bin 122 adet dükkan için teslim müjdesi gerdi.
BOLU BÜYÜK SANAYİ SİTESİ’NDEKİ 988 KONUT OCAK AYINDA TESLİM EDİLECEK
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bolu Merkez Büyük Sanayi Sitesi'nde yapımına başlanan 988 dükkânın inşaat çalışmaları tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan iş yerleri, 15 Aralık 2025 – 29 Ocak 2026 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yeni dükkânlar modern altyapıya sahip, hem esnafın ihtiyaçlarını karşılayacak hem de bölgedeki ticaretin daha düzenli yapılmasına imkân tanıyacak.
KONYA MERAM’DAKİ 134 DÜKKAN SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Meram Çomaklı Mahallesi'nde yapımına başlanan 134 dükkânın da inşaat çalışmaları tamamlandı.
Projede yer alan iş yerleri, 15 – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edildi. Paylaşılan detaylara göre yeni dükkânlar modern altyapıya sahip, hem esnafın ihtiyaçlarını karşılayacak hem de bölgedeki ticaretin daha düzenli yapılmasına imkân tanıyacak.