29 / 03 / 2024

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni projeler hayata geçirecek. Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Kocaeli Dilovası projesinde 651 adet ve 12 adet dükkan yer alacak.

TOKİ den Kocaeli ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

İhale tarihinin resmen açıklandığı Dilovası TOKİ projesinde konut ve dükkanların yanı sıra cami de yer alacak.

Dilovası TOKİ projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak olan TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin yer tesliminden itibaren 650 (BeşYüz) takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


Geri Dön