19 / 03 / 2024

TOKİ'nin 2 milyar TL'lik menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ'nin 2 milyar TL'lik menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ'nin Varlık Teminatlı Menkul Kıymet ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") yaptığı başvuru onaylandı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) varlık teminatlı menkul kıymet ihracı SPK onayı hakkında açıklama yayınladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin (nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak), farklı tür ve vadelerde Türk Lirası cinsinden, bir veya birden fazla ihraç yoluyla iki milyar Türk Lirası'na kadar tutarda Varlık Teminatlı Menkul Kıymet (VTMK) ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") yaptığı başvurunun, SPK'nın söz konusu onayını haftalık bültende yayınladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) olarak yurtiçinde halka arz edilmeksizin (nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak), farklı tür ve vadelerde Türk Lirası cinsinden, bir veya birden fazla ihraç yoluyla iki milyar Türk Lirası'na kadar tutarda Varlık Teminatlı Menkul Kıymet (VTMK) ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") yaptığımız başvuru 05.12.2019 tarihinde uygun bulunmuş olup, SPK'nın söz konusu onayı 05.12.2019 tarih ve 2019/65 sayılı Haftalık Bülteninde yayınlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
 


Geri Dön