29 / 03 / 2024

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.



Ev alma komşu al! ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman dünyaca ünlü isimlere komşu olmaya devam ediyor. Oyuncu, kasım ayında kız kardeşinin yaşadığı Los Angeles’ta 430 bin dolara ev satın almış, Lindsay Lohan ile Iggy Azalea’ya komşu olmuştu. 


DEKORE ETTİRİP KİRAYA VERECEK

Sayışman geçtiğimiz günlerde ABD’deki ikinci evini Miami’den aldı. Ünlü oyuncu, 290 bin dolar ödediği Lincoln Road’daki Star Island manzaralı yeni eviyle bu kez Kim Kardashian, Paris Hilton ve Lenny Kravitz’e komşu oldu. Sayışman’ın yeni evini dekore ettirdikten sonra kiraya vereceği öğrenildi. 


Tolgahan Sayışman’ın Miami’deki yeni evi, ünlü isimlerin de tercihi olan Lincoln Road’daki bu sokakta bulunuyor.


Habertürk




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ın ardından Miami’de de bir ev aldı. Ünlü Lincoln Road’daki o evle de Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü isimlere komşu oldu. İki sezondur “Asla Vazgeçmem” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Tolgahan Sayışman, kazandıklarını Amerika’da gayrımenkule yatırıyor.


Ünlü oyuncu, Los Angeles’ın ardından bir ev de Miami’de aldı. 280 bin dolara Lincoln Road’da bir daire satın alan Sayışman’ın birçok ünlü komşusu var. Hem residence hem de müstakil evlerin bulunduğu bu popüler semtte evi olan yıldızlar arasında reality show yıldızı Kim Kardashian ile Amerikalı şarkıcı Lenny Kravitz de bulunuyor.



Posta



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Oyuncu Tolgahan Sayışman, geçenlerde Miami’den ev aldı. Artık dünyaca ünlü isimlerle aynı semtte yaşayacak


İki sezondur ‘Asla Vazgeçmem’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, kazandıklarını Amerika’da gayrımenkule yatırıyor. Ünlü oyuncu, Los Angeles’ın ardından bir ev de Miami’de aldı. 280 bin dolara Lincoln Road’da bir daire satın alan Sayışman’ın birçok ünlü komşusu var. Hem residence hem de müstakil evlerin bulunduğu bu popüler semtte evi olan yıldızlar arasında reality show yıldızı Kim Kardashian ile Amerikalı şarkıcı Lenny Kravitz de bulunuyor... Son dönemde Survivor yarışmasıyla adını duyuran Almeda Abazi ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Sayışman, sevgilisiyle birlikte geçen yaz olduğu gibi bu yaz da Miami ve Los Angeles’ta tatil yapacak. Böylece sevgililer tatillerini kendi evlerinde geçirmiş olacak..


Şok


Geri Dön