02 / 05 / 2024

Topkapı 29 ön satışta!

Topkapı 29 ön satışta!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Topkapı 29

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.



Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından olan Akzirve Gayrimenkul, yeni projesinde ön talep sürecini başlattı. İstanbul’un tam merkezinde, Topkapı’da yükselen Akzirve’nin merakla beklenen yeni projesi Topkapı 29, yalnızca bir yaşam ve eğlence alanı olmakla kalmıyor, aynı zamanda mükemmel mimarisi ve farklı kullanım alanlarının kalitesi ve sinerjisi ile dünya standartlarında tasarlanıyor. 

Topkapı 29 ön satışta!

İstanbul’un kalbinde, Topkapı’nın merkezinde, tam hayatın içinde…

Topkapı 29 projesi, konut, ticaret, eğitim, sağlık ve turizm gibi birçok sektörde farklı, yeni ve prestijli gelişmelerin olduğu canlı ve renkli Topkapı'da, E5 üzerinde konumlanıyor. Topkapı’da yeni bir çekim merkezi oluşturmayı hedefleyen proje, sağlık kompleksinden, cadde mağazalarına, akademik aparttan klinik ve medikal rezidansa kadar zengin ticari alanlarıyla da ön plana çıkıyor.

Akılcı bir yaklaşımla ideal bir yerleşim ve bütün ihtiyaçlara cevap veren yepyeni bir ekosistem şeklinde tasarlanan Topkapı 29, İngiltere'nin en ünlü mimarlık grubu Chapman Taylor Mimarlık imzasına sahip. Topkapı’ya modern hayat stilini, trendleri ve evrensel değerleri getiren bu ekosistemin hikayesi ise Füsun - Tony Phillipson, FYP Proje Geliştirme tarafından oluşturuldu.  

Topkapı 29 ön satışta!

3.05 Tavan Yüksekliği, Her Dairesi Balkon, Bahçe Ve Teraslı, Nefes Alan Sağlıklı Evler 

Topkapı 29, 5 ile 15 kat arasında değişen 16 ayrı bloktan meydana geliyor. Projede 1.441 konut bulunuyor. Topkapı 29'da 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan her konut balkonlu, bahçeli ve teras bahçeli olarak hepsi nefes ve ışık alacak şekilde tasarlandı.  Topkapı 29  projesindeki açık alanlar sayesinde yemyeşil doğa konutlara taşınıyor. 

Projede 8 metrekare ile 28 metrekare arasında değişen büyüklüklerde geniş balkon ya da 35 metrekare ile 80 metrekare arasında büyüklükte özel bahçe ve teras bahçe seçenekleri sunuluyor. Konutlardaki tavan yüksekliğinin 3.05 metre olarak belirlendiği proje, insan odaklı tasarımını, geniş yeşil alanları ve yeşile özgü zenginlikleriyle çeşitli hale getiriyor.

Topkapı 29 ön satışta!

Çok Özel Seçenekler İle Yatırım Fırsatı 

Topkapı 29, özel indirimli fiyatlarla ön satışa sunuluyor. Projede, 24 ay 0 vade farkı ödeme imkanı bulunuyor. Projedeki konut teslimlerinin 24 ay sonra başlaması planlanıyor. 

Topkapı 29 ön satışta!

Her Yaştan İnsan İçin Sürdürülebilir Bir Tasarım Anlayışı 

Topkapı 29’un doğaya saygıyla hayata geçirilen yeşil binaları, çevre dostu bina sertifikasyon sistemi LEED v4 Gold adaylık sürecine dahil oldu. Proje enerji ve su tasarrufuyla, atıkları minimuma düşürerek, bina içlerinde hava kalitesini yükselterek, çevreye ve sahiplerine saygıyla hayata geçiriliyor. Elektrikli otomobil şarj istasyonları, bisiklet parkurları ve enerjinin akıllı kullanımı da projenin ekosistemine büyük bir katkıda bulunuyor. Diğer taraftan insanı merkeze alan tasarım çizgisiyle ön plana çıkan Topkapı 29, hem projeye hem bölgeye bir park da kazandıracak. Bu park ile özellikle çocuklara ve yaşlılara toprağı hissetme fırsatı sunulacak. 

Topkapı 29 ön satışta!

İstanbul’un Ve Bölgenin Yeni Buluşma Noktası 

Cadde Mağazaları ve Alışveriş Yaşam Merkezi, tecrübelerle ve sürprizlerle dikkat çekiyor. 46 bin metrekarelik bir alanda hizmet sunacak olan Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi, hem İstanbul’un en cazip ve hareketli adreslerinden biri haline gelecek hem de Topkapı 29 sakinlerinin günlük ihtiyaçlarını giderecek. Çok salonlu sinema, spor salonu ve çocuk oyun merkezinin de bulunduğu eğlence ve dinlenme tesisleri, yaya köprüsüyle Akzirve Gayrimenkul’ün bölgeye hediye edeceği 10 bin metrekare büyüklüğünde bölge parkıyla bağlı olacak. Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile markalı Otelin yanında bulunan markalı rezidans ise otel standartlarında hizmet ve imkan sahip, özel olarak tasarlanmış 1, 2 ve 3 odalı konutlar ile hayata geçirilecek. Topkapı 29 projesinde işletme hizmeti için dünyanın önde gelen zincir otel markalarından biri hizmet sunacak. Ofis ve paylaşımlı ofisler, Akademik Residence ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ise yepyeni konseptleriyle çok yakında bütün ayrıntılarıyla projeye katkıda bulunacak.   

İLKLERİN BULUŞMASI TOPKAPI 29’DA BAMBAŞKA BİR EKOSİSTEM  

Topkapı 29, bütün günlük ihtiyaçların giderilmesinin ötesinde İstanbul ve bölge için de çok amaçlı bir ekosistem sağlıyor. Modern mimarisi, yüksek inşaat kalitesi, insan odaklı tasarımı, geniş yeşil alanları, sosyal ve kültürel zenginlikleriyle çok geniş bir alanda, yüksek kaliteli yepyeni bir hayat vadediyor.

Topkapı 29 ön satışta!

TOPKAPI 29 EKOSİSTEM

-Yaşam alanı 
-İş ve çalışma dünyası 
-Kültür, sanat, eğlence ve zengin alışveriş olanaklarıyla alışveriş caddesi ve yaşam merkezi 
-Dünya markası bir otel ve rezidans
-Sağlıklı yaşam merkezi, klinik ve medikal rezidans
-Gençlere özel akademik apartlar

Akzirve Topkapı nerede?

Web: https://www.akzirve.com/topkapi-29/


projeye sor



Geri Dön