29 / 03 / 2024

Toprak Holding'den Toprak Center'ın satışı için dava!

Toprak Holding'den Toprak Center'ın satışı için dava!

Toprak Holding'in, "Toprak Center binası satışının yürütmesinin durdurulması, bilahare iptali için" Danıştay 13. Dairesi nezdinde dava açtığı bildirildi



Toprak Holding A.Ş. Hukuk İşleri Grup Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Holding'in bugün ve 21 Temmuz 2009'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından ihale edilecek Toprak Center binası satışının yürütmesinin durdurulması, bilahare iptali için Danıştay 13. Dairesi nezdinde 2009/4603 ve 2009/4604 esas sayılı dosyalarla dava açtığı belirtildi.

Açıklamada, "Toprak Center binası için yapılacak ihalelerde alıcı çıkması halinde yeni alıcıya binanın devredilebilmesi için Danıştay 13. Dairesi nezdinde açtığımız ve ayrıca İstanbul İcra Hakimliği nezdinde 7 gün içinde açacağımız iş bu ihalenin feshi davasının da bilahare aleyhimize sonuçlanması ve bu kararın Yargıtay tarafından da onaylanması gerekmektedir. Devam eden davalar kesinleşmeden Toprak Center'ın tapusu, binaya ihalelerde alıcı çıkması halinde bile Toprak Grubu'nda kalmaya devam edecektir" denildi.

Bu arada, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun bugün satışa çıkardığı Beşiktaş'taki Toprak Center'a alıcı çıkmamıştı. Söz konusu taşınmaz, 21 Temmuz 2009'da ikinci kez açık artırmaya çıkarılacak.
A.A

Toprak Center'a alıcı çıkmadı!


Geri Dön