24 / 04 / 2024

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.



Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti  İzmir  Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.


Törende konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı halkına verdikleri bütün sözleri, yapacağız dedikleri projeleri birer-birer hayata geçirdiklerini, bunlara her gün yenilerini eklediklerini ifade etti. Başkan Görmez, "İlçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak onu güçlendirecek, toplumda karşılığı olan, acil ihtiyaç duyulan yatırımlara öncelik verme şartıyla göreve geldiğimizden bugüne kadar 60 ayrı yatırımı gerçekleştirdik. Torbalı kamu ve belediye yatırımları bakımından altın dönemini yaşıyor" dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Atatürk Mahallesi'nin geçmiş yerel hizmetler döneminde payına düşeni alamadığını, şimdi ise durumun tam tersine döndüğünü belirterek "Adnan başkanımız bizden projeleriyle ilgili ne istiyorsa mutlaka takip ediyoruz. Şimdi son 2.5 yıla sığdırılanları gördükçe belediyecilik adına neler yapılabileceğini de daha iyi anlıyoruz" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön