25 / 04 / 2024

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.



Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi, Torku markasıyla bugün bisküvi, çikolata, şeker, et, süt, sebze ve meyve başta olmak üzere yüzlerce gıda ürünü üretiyor. Konya'daki dev sanayi kampüsünde binlerce kişi istihdam ediliyor.

Para'da yer alan habere göre; Torku markasına birçok market zincirinde rastlamak mümkün. Şeker başta olmak üzere, et ve süt ürünleri, bisküvi ve çikolata gibi birçok ürünü Torku markasıyla raflarda yer buluyor. Firmanın ürünlerini market rafları dışında Torku Doğrudan isimli marketlerinde de bulabilirsiniz.

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Birçok dönerci Torku'nun etlerini kullanarak döner satıyor. Market raflarından da markanın dönerini alabiliyorsunuz. Ancak kulis haberimiz bu değil. Öğrendiğimize göre firma, Torku Döner ismiyle fast food zinciri oluşturacakmış. Torku Dönerin ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile. Açılış için gün sayılıyormuş. Bu üç şubeden sonra ise hızlı bir büyüme stratejisi izlenecekmiş. Öğrendiğimize göre bir iki yıl içinde 100'ün üzerinde döner restoranı açılacakmış. Torku Döner için franchising verilecek mi, şartlan nedir öğrenemedik.

Bu konuda bilgiye ulaşabilirsek okurlarımızla paylaşacağız. 

 


Geri Dön