24 / 04 / 2024

Torun Tower için yapı ruhsatı alındı!

Torun Tower için yapı ruhsatı alındı!

Torunlar GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde gerçekleştirilecek Torun Tower Projesi inşaatının başlayabilmesi için yapı ruhsatını aldı...



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir projenin startını vermek üzere hazırlanıyor. Firma; İstanbul İli, Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, 1 No'lu Sokak, 306 Pafta, 2011 Ada, 7 parselde  gerçekleştirilecek Torun Tower Projesi inşaatının başlayabilmesi için  İmar Kanunu'nun 21 nci maddesi hükmü çerçevesinde alınması gereken "Yapı Ruhsatı" aldı.

2011 yılı içerisinde başlanacak proje; 40 katlı bir gökdelen olacak. Proje;  modern mimarisi ve inşaat teknolojisi ile şehrin simge binalarından biri olmaya aday. Projenin bulunduğu arazi şehrin en değerli ve en yoğun ticari bölgesinde yer alıyor.

 

Gayrettepe Metro İstasyonu'na doğrudan bağlantısı olacak proje ofis ve konuttan oluşan karma kullanım olarak tasarlanıyor. proje 92 bin 899 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak. Proje kapsamında yer alacak konutlar ile ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

(0216) 425 20 07

http://www.torunlargyo.com.tr/torun_tower.html

Kübra Genç/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön