18 / 04 / 2024

Torunkent Alibeyköy projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunkent Alibeyköy projesi ne zaman satışa çıkacak?

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torunkent

Torunlar'ın Kiptaş Finanskent 2 projesi Torunkent'in bu yılın ilk yarısında satışa sunulması hedefleniyordu. Peki 4 bin 188 konutluk Torunkent Alibeyköy projesi ne zaman satışa çıkacak?



Torunkent Alibeyköy projesi ne zaman satışa çıkacak?


Torunlar GYO'nun inşa edeceği  Kiptaş  Finanskent 2  Torunkent  projesinin bu yılın ilk yarısında satışa sunulması planlanıyordu. 4 bin 188 konutluk Torunkent projesi 26 blok olarak tasarlandı.


Eyüp Alibeyköy'de yükselecek olan Torunkent projesi yaklaşık 500 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Torunkent projesinde 182 bin 256 metrekare üniversite alanına Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü yapılacak.


Torunkent Alibeyköy projesinde bloklar 10 - 26 kat arasında inşa ediliyor. Torunkent projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer  veriliyor. Projede 1+1'ler aynı blokta yer alacak.



Torunkent ne zaman satışa çıkacak?


Bu yılın ilk yarısında satışa çıkarılması planlanan Torunkent projesine bu yıl başlanıyor ancak ne zaman satışa çıkacağı henüz muamma. Projenin şekillendirme aşaması devam ediyor.


Torunkent Alibeyköy projesinde 321 bin 196 metrekare konut alanı, 16 bin 85 metrekare ticaret alanı yer alıyor. 5 bin 262 araçlık otoparkın olacağı Torunkent projesinde yüzme havuzları, gölet, sauna, fitness, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

 


İşte Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü!



Tel: 0216 425 20 07

Web: www.torunlargyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön