25 / 04 / 2024

Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kağıthane projesi

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Türk Telekom Arena’nın karşısında bulunuyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?



"Ege Yapı  Kağıthane projesi  ne zaman satışa çıkacak?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerine değinelim. Rezidans, ofis, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarından oluşan proje için ön talep toplanıyor.


Kağıthane Projesi 'nde dükkanların büyüklükleri 0 - 50 metrekare, 50 - 150 metrekare, 250 metrekare ve üzeri; ofislerin büyüklükleri ise 50 - 99 metrekare, 100 - 199 metrekare, 200 metrekare ve üzeri olarak tasarlandı. 


Daha önce Pega Kartal ve Batışehir projelerini hayata geçirilen Ege Yapı imzası taşıyan Kağıthane Projesi'nde fiyatlar ve ödeme planı henüz netlik kazanmadı. 


E-5, TEM otoyolu gibi ana arterlere yakın konumda olan Kağıthane Ege Yapı Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Türk Telekom Arena’nın karşısında yükselecek Ege Yapı Kağıthane Projesi Kağıthane, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş gibi merkezi kısımlara yakın mesafede yer alıyor. Projenin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor. 


Tel: 444 53 43

Web: http://www.egeyapigroup.com.tr/kagithane_landing.asp

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön