27 / 04 / 2024

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Torun Center projesi 42 katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğundan meydana geliyor



Torun Center projesi İstanbul Mecidiyeköy'de  Torunlar GYO  imzası ile hayata geçiriliyor. Torunlar GYO  Torun Center  teslim tarihinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


42 katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğu halinde yükselen Torun Center projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. 241 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Torun Center, Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde inşa ediliyor.


Torun Center projesi  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Konutların alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.


Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlendi. Torun Center projesinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı bulunuyor. 


Torun Center projesinde spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, buhar odası gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Torunlar GYO Torun Center nerede?

Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torunlar GYO Torun Center iletişim

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön