25 / 04 / 2024

Torunlar GYO'nun Kayabaşı parsellerinin değeri belli oldu. 

Torunlar GYO'nun Kayabaşı parsellerinin değeri belli oldu. 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.



Torunlar GYO'nun Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Değerlemeye konu taşınmazlar, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, Resneli Çiftliği Mevkii’nde konumlu olan 104 ada 1 parsel, 104 ada 3 parsel ve 118 ada 1 parsel nolu arsalar olarak belirtiliyor. Taşınmazların yakın çevresinde, Rumeliler Sitesi, KİPTAŞ Kayabaşı Konutları, Tekstil İşçileri Kooperatifi,  TOKİ  Kayabaşı 1. Etap Evleri, İSKİ Fatih Sultan Mehmet İçme Suyu Tasfiye Merkezi ve birçok konut projesi ile çok sayıda boş parseller bulunuyor. Taşınmazlar yaklaşık olarak, Kayabaşı merkeze 1,5 kilometre, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na 3,5 kilometre, TEM otoyolu Kuzey Yanyolu’na 4,5 kilometre, TEM Otoyolu İkitelli - Başakşehir ayrımına ise yaklaşık 10 km mesafede konumlanıyor. 

Torunlar GYO nun Kayabaşı parsellerinin değeri belli oldu. 

Torunlar GYO Kayabaşı parselleri için KDV hariç 248 milyon 805 bin TL, KDV dahil ise 293 milyon 589 bin 900 TL değer takdir edildi.  

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Kayabaşı parseller 2021 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına  ilişkin Esaslar Tebliğinin 40. maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön