26 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Toskana Orizzonte toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Emaar Türkiye ve Arıkan yapı ortaklığıyla 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Toskana Orizzonte Konutları satılık daire fiyatları metrekare alanlarına göre değişiyor. Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı şeklinde tasarlandı.


Arıkan  Toskana Orizzonte  projesinde olimpik, basketbol sahaları, açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, açık tenis, SPA ve güzellik merkezi, squash, kids gym ve padel kortları bulunuyor. 


Emaar Toskana Orizzonte Evleri'nde ilk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonte Konutları Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Filiz SERT/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön