19 / 04 / 2024

Toskana Vadisi'nde ikinci faz 2011 sonunda teslim edilecek!

Toskana Vadisi'nde ikinci faz 2011 sonunda teslim edilecek!

Toskana Vadisi, İtalyanın Toskana bölgesinden esinlenen doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Toskananın estetik dünyasını oluşturan bütün rafine ayrıntılar bir araya geliyor



Toskana Vadisi, İtalyanın Toskana bölgesinden esinlenen doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Toskananın estetik dünyasını oluşturan bütün rafine ayrıntılar Toskana Vadisinde bir araya geliyor. Mimarisini oluşturan formlar ve kendisine has unsurlar, yükseltilmiş girişlerde, kepenklerde ve şöminelerde kendini gösteriyor

BİR BAKIŞTA
Projenin adı: Toskana Vadisi.
Projenin lokasyonu: Büyükçekmece, İstanbul.
Proje Sahibi: Emaar Türkiye.
Proje Mimarı: JZMK  California / AE Mimarlık  İstanbul.
Satış pazarlama sorumlusu: Ümit Türüdü Şen.
Arazi Alanı: 1 milyon 700 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 750 bin metrekare.
Ortak Alan ve Bahçeler Toplamı: 1 milyon 274 bin metrekare.
Toplam Konut Adedi: 540.
Konut Tipleri: 12 farklı tipte villa, ikiz villa, Toskana villa daireleri.
Konuk Büyüklükleri: 149 metrekare  940 metrekare arasında değişen alternatifler.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 2 bin ile 2 bin 500 kişi.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Fiyat aralığı: 450 bin dolar  ile 3 milyon dolar arasında.
İnşaata başlama tarihi: 2006 yılında inşaat başladı.
Proje Satışa Çıkış Tarihi: Eylül 2007.
İlk Faz Anahtar Teslimi: 2009 ilk yarısı.
İkinci Faz İnşaat Tarihi: Eylül 2010.
İkinci Faz İnşaat Teslimi: 2011 son çeyrek.
İnşaatı bitirme tarihi: 1. faz tamamlandı.
Ticari alanlar: Projenin 4.etabında 40 bin metrekare kiralanabilir alanlı alışveriş merkezi, otel ve hastane projesi bulunuyor.
Ödeme koşulları: Tapu devrine hazır Toskana Vadisi'nde 3 yıla kadar yüzde 0 faiz ve çok özel kredilendirme fırsatları sunuluyor.

AYIRT EDİCİ ÖZELLİĞİ
Toskana Vadisi, Akdenizli dokusu, mimarisi ve dünya standartlarındaki yapı kalitesinin yanı sıra müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak ev sahiplerine sunduğu servis ve hizmetlerle de villa-konut projelerine yepyeni bir boyut getiriyor.
Proje, İtalyanın Toskana bölgesinden esinlenen doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Mimarisini oluşturan formlar ve kendisine has unsurlar, yükseltilmiş girişlerde, kepenklerde ve şöminelerde kendini gösteriyor. Toskana Vadisinde, yöreyi temsil eden kalem selvi, Toskana palmiyesi ve fıstık çamı ağaçları ile harmanlanan zeytin ağaçları proje peyzajının ana unsurlarını oluşturuyor. Proje peyzajı için İtalyanın Toskana yöresinden getirilen 40 tır bitki projeyi rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri. Göl manzaralı seyir terasları, doğal göletleri, heykellerle süslenmiş ortak alanları, içinde koşu ve yürüyüş parkurlarının da yer aldığı 2 kilometre uzunluğundaki Park Verde ile Toskana Vadisi doğa ile bütünleşiyor. 2011 yılı sonunda tamamlanacak olan ve bölge için bir çekim merkezi olacak Toskana Çarşı, İtalyanın Toskana bölgesinden esinlenen Akdenizli mimarisi ve doğal dokusu ile benzerlerinden çok farklı bir alışveriş keyfi yaşatmak için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.

PROJENİN ULAŞIM KOLAYLIĞI
En yakın okul kaç km uzaklıkta: Kültür 2000 Koleji 1.5 kilometre, International Community and Kindergarten 3 kilometre, Fatih Üniversitesi 1.5 kilometre uzaklıkta.
En yakın poliklinik ve hastaneler: Acıbadem ve Medicana hastaneler çok yakın bir konumda yeralıyor.
En yakın alışveriş merkezi: Projenin 2. etabı kapsamında Toskana Çarşı inşa edilmekte, 4. etabında ise outlet AVM inşa edilecek.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı ne kadar: 20 kilometre.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM 3.5 kilometre, E-5 6 kilometre
Emaar Türkiye Merkez Ofisi: (0212) 329 28 00
Emaar Türkiye Toskana Vadisi Evleri Satış Ofisi: (0212) 850 83 00
www.toskanavadisi.com

 0212 850 83 00


Geri Dön