19 / 04 / 2024

Toya Moda'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Toya Moda'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Aralık 2016 teslimat garantili cazip kampanyanın devam ettiği Toya Moda projesinde teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödenirken yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimli seçenekler sunuluyor..



Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor. Erken davrananın kazançlı çıkacağı kampanyada anlaşmalı bankalar ile 60 aya yüzde 0,59, 120 aya yüzde 0,79 olan cazip faiz oranları ve yüzde 5 peşinat ödeme seçeneği ile ev sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 15 ay sonra yapılacağı Toya Moda projesinde taksit ödemeleri ev teslim alınca başlıyor. Ayrıca sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan cazip kampanyada nakit alımlarda daire fiyatında yüzde 10 indirim yapılıyor.

 

Yeşilköy ve Ataköy’e  5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede yükselen ve ciddi ulaşım kolaylığı da sağlayan Toya Moda projesi planlama aşamasında olanAtaköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşım ayrıcalığı sunuyor.

 

Stüdyodan 3+1'e, 40 metrekareden 151 metrekareye farklı konut seçeneklerinin sıralandığı Toya Moda projesinde her daireye özel depo alanları ve kapalı otopark alanı tahsis ediliyor. 426 daire, 36’ya yakın mağazanın bulunduğu Toya Moda proejsinde  geniş yeşil alanlar, yüzme havuzları, sauna, buhar banyosu, çocuklara özel açık - kapalı oyun alanları, yürüyüş yolları, squash, fitness center, basketbol sahası ve masa tenisi gibi donatı alanları da yer alıyor.


Star



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

 

İstanbul Basın Ekspres yolunda, Bünyamin Derman tarafından tasarlanan Toya Moda'da kaba inşaat tamamlandı. Projede teslimat için geri sayım başladı. 98 bin metrekare inşaat hacmi bulunan Toya Moda'da teslimata 13 ay kala inşaat çalışmaları hız kazandı. Duvar çalışmaları bitmekte olan inşaatın teras ve çatılarda su izolasyonları tamamlandı. Cephe çalışmaları ise blok bazında bitmek üzere. 


BANKA TAKSİTLERİ TOYADAN 

Toya Moda'dan, 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 13 aylık tüm taksitlerini de Toj'a Yapı ödüyor. Böylece Toya Moda sakinleri evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlıyor. Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında birçok ödeme seçeneği sunuluyor. 50 ay vade farksız ödeme imkânının bulunduğu projede, ayrıca anlaşmalı bankalarla 60 aya yüzde 0.69, 120 aj'a yüzde 0.89 faiz oranları bir seçenek olarak sunuluyor. Toya Yapı, sınırlı sayıda konut için geçerli olan kampanyada nakit alımlarda yüzde 10 indirim avantajı da sağlıyor. 


426 DAİRE BULUNUYOR 

Basın Ekspres Yolunda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan Toya Moda, Atatürk Havaalânı'na 3, Yeşilköy ve Ataköy'e 5, Bakırköy ve ÎDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu'na ise sadece yürüyerek ulaşılabiliyor. Her biri balkon veya teraslı dairelerin olduğu Toya Moda'da, 40-151 metrekare arası stüdyodan 3+1'e kadar toplam 426 daire ve 36'ya yakın mağaza bulunuyor. Toplam 21 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Toya Moda'da binalar 4 bin 500 metrekare üzerinde projelendiriliyor. Home ofislerin ayrı bir blokta toplandığı projede, iç mekan Dice Kayek tarafından tasarlandı. 


Yüzde 70'i yeşil alan 

Yüzde 70'i yeşil alan olan Toya Moda'da her daireye özel depo ve kapalı otopark, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzları, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanından fazlası sunuluyor.



Sabah Ek


Geri Dön