24 / 04 / 2024

Toya Vista projesinde 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Toya Vista projesinde 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Toya Yapı, hayallerinizdeki yaşamı denizin ve gökyüzünün mavisine hakim Toya Vista’da gerçeğe dönüştürüyor. İstanbul Avcılar’da Marmara Denizi ile Küçükçekmece Gölü’nün muhteşem manzarasını ayağınıza getiren Toya Vista yeni ev sahiplerini bekliyor




İstanbul Avcılar’da yapımı devam eden  Toya Vista  modern mimari yapısı, mükemmel deniz ve göl manzarası eşliğinde benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor. 2014 yılında teslim edilmesi hedeflenen Toya Vista konutları; konforun, ayrıcalığın ve modern çizgilerin en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlandığı yapısı ile yeni ev sahiplerini bekliyor. 


Muhteşem manzara eşliğinde modern mimari, maksimum konfor ayağınızın altında!

Ev sahiplerinin her ihtiyacına cevap verebilecek, fonksiyonel ve ince bir zevk ile tasarlanan Toya Vista, 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Toplam 132 konutun bulunduğu projede daire fiyatları 255 bin TL’den başlıyor. Güven ve kalitenin temel alındığı Toya Vista evleri modern ve seçkin görüntüsü kadar iç tasarımları ile de dikkat çekiyor. Konutlar, modern çizgilere sahip hazır mutfaklardan, tamamen kendinizi özel hissetmeniz için tasarlanmış banyoya, vestiyer dolabından çamaşır odası ve split klimasına kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tasarımıyla anahtar teslimi olarak rahatını ve mutluluğunu önemseyenlerle buluşturuluyor. 


Deniz manzaralı havuzun ve sosyal tesislerin tadını Toya Vista’da çıkarın!

Bölgenin merkezinde ve eşsiz konumda yükselen Toya Vista’da güven ve kalitenin yanı sıra yaşayanların sosyal ihtiyaçları da unutulmuyor. Projenin 15’inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altına hissettiren sosyal tesisler, Toya Vista sakinlerinin yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor. Toya Vista sakinleri tam donanımlı sosyal tesislerde bir yandan kendileri ve komşuları için tasarlanan kafeteryada vakit geçirirken bir yandan da eşsiz deniz ve göl manzarası eşliğindeki havuzdan yararlanabiliyor. Sosyal imkanların yanı sıra tesisler sağlıklı bir yaşam için de vazgeçilmez ayrıcalıkları sakinlerin hizmetine sunuluyor. Konfor ve güvenliğin sağlanması için her ayrıntının düşünüldüğü spor salonunda ile sizleri ve sevdiklerinizi sağlıklı bir yaşam bekliyor. 


Toya Vista’da ulaşım problem olmaktan çıkıyor

Ayrıcalıklı yaşamın yeni adresi Toya Vista, Avcılar’ın merkezindeki konumu ile de ulaşım sorununu tarihe karıştırıyor. Toya Vista evleri, merkezi konumu ve  E-5’e, Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesi yakınlığının yanı sıra Avcılar İDO iskelesi ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na olan yakın mesafesiyle ulaşımı işkence olmaktan çıkarıp ayrıcalığa dönüştürüyor. 


Her ayrıntının Toya Vista sakinlerine özel olarak düşünüldüğü proje; eğitim kurumları, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri ayağınıza getiriyor.


Toya Vista her biri modern mimariye uygun tasarlanmış daireleri, girişinde yer alan çarşısı, modern görünümlü bahçesi, çocuklar için oyun alanları, sosyal tesisi, fitness salonu, deniz manzaralı havuzu, açık ve kapalı otoparkı, 7/24 güvenlik sistemi ile kalitenin, güvenin konforun, lüksün ve kolaylığın buluştuğu mükemmel bir yaşam alanı ve güvenilir bir yatırım fırsatı sunuyor.



projeye sor



Geri Dön