25 / 04 / 2024

Toya Vista'da yaşam başladı!

Toya Vista'da yaşam başladı!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Daire teslimleri hemen yapılan Toya Vista'da yaşam başladı. Toplam 132 daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Daire tipleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Toya Vista'da yaşam başladı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. 


Toya Vista Evleri Toya Yapı imzası ile yükseliyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabilen projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabiliyor. 


Avcılar  Toya Vista  lokasyon olarak E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Açık havuz ile spor alanları, dinlenme alanları ve fitness center gibi ortak kullanım alanlarından meydana gelen Toya Vista'da daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede 132 adet konut bulunuyor. 


Toya Vista Avcılar Konutları'nda 2+1 evler 396 bin TL, 3+1 evler ise 540 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Avcılar Toya Vista nerede?

Merkez Mah. Burnaz Cad. No: 21 Avcılar/ İstanbul 


Toya Vista telefon: 0212 590 90 06 

Web adres: www.toyavista.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön