18 / 04 / 2024

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.



Toyota, kullanıcılarının araçlarını yaza hazırlamaları için birçok kampanyayı içeren servis avantajı duyuruldu.

Toyota'dan yapılan açıklamaya gereğince, Türkiye’nin her yerinde yer alan 61 adet Toyota yetkili servisinde sunulan avantaj bağlamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 kampanya fırsatı yer alıyor. Bununla beraber pratikliği yükselten taşıma aksesuarlarına ise yüzde 15 indirimle erişmek mümkün.

3 yaş ve üstü modellerde de Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresi yüzde 20 kampanyalı ve bakım işçiliği yüzde 15 indirimli hale gelecek. Ücretsiz check-up hizmetiyle ise aracın geniş bir halde kontrolü yapılarak Toyota’ların yaza eksiksiz bir halde hazırlanması sağlanıyor.

Toyota dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullanıcıları, avantajlardan faydalanmak için servislerden elde ettikleri randevuları sanal olarak da elde edebiliyorlar. Bu avantajların yanında Toyota’da periyodik bakımını yaptıranlar, 10 yaş / 160 bin kilometreye kadar olan ve gerekli koşulları sağlayan araçları için ücretsiz 1 sene / 15 bin kilometre ya da 1 sene / 10 bin kilometre garanti sisteminden faydalanabiliyorlar.

Kullanıcıların Servis Kampanyası ve Toyota Garanti ON imkanlarından yararlanmak için tek yapmaları gereken Toyota Plazalara gitmek olacak. Kampanya, 27 Haziran’a kadar devam edecek


Geri Dön