25 / 04 / 2024

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu, Gülcemal projesinin kentin en büyük yaşam alanı olacağını kaydetti.

Sahil dolgu alanında inşa edilecek Gülcemal projesi 3 ayrı etapta tamamlanacak. Karadeniz’in en büyük yaşam alanı olacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un toplamda 800 bin metrekare yaşam alanı kazanacağını belirtti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gümrükçüoğlu, “Birinci etap tahkimat alanında 250 bin metrekare alan elde etmiş bulunmaktayız. Bu alanda uygulanacak olan projenin hazırlanmasına devam ediyoruz. Bu çalışmamızı halkımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz. Burası Karadeniz’in en büyük yaşam alanı olacaktır. Şehir merkezinin denizle bağlantısı en güzel şekilde yeniden tesis edilmiş olacaktır” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön