29 / 03 / 2024

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.



 

Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde kamulaştırma çalışmalarını 25 milyon lira maliyetle tamamladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kamulaştırma işlemlerinin ardından Türkiye örnekleri incelenerek hazırlanan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı ve inşaat çalışmaları başladı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşa çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Tam Otomatik Katlı Otoparkı şehrimize kazandıracağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını dile getirirken “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon’a hizmet bizler için en büyük mutluluktur” dedi.


Geri Dön