29 / 03 / 2024

Trabzon'da istinat duvarı inşaatlarına 3 milyon TL harcandı!

Trabzon'da istinat duvarı inşaatlarına 3 milyon TL harcandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ihtiyaç duyulan alanlara istinat duvarları inşa ediyor. Büyükşehir'in sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 3 milyon 29 bin TL maliyetle 21 bin metreküp istinat duvarı inşası gerçekleştirildi.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ihtiyaç duyulan alanlara istinat duvarları inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu doğrultuda sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 3 milyon 29 bin TL maliyetle 21 bin metreküp istinat duvarı inşası gerçekleştirildi.


Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, istinat duvarı inşaatlarını aciliyet durumuna göre sıraladıklarını kaydederken, “Bölgemizin iklimi, coğrafi koşulları ve toprak yapısı itibariyle sanat yapılarına ihtiyaç duyuluyor. Bu kapsamda bizlerde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. İstinat duvarlarının inşasında aciliyet arz eden noktalara öncelik veriyoruz. 2015 yılında özellikle kırsal mahallelerimizde istinat duvarı inşaatlarına 3 milyon 29 bin TL harcadık, toplamda 21 bin metreküp istinat duvarı inşaatı gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız 2016 yılında da daha da artan bütçelerle devam edecek. Bu şekilde her yıl gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Trabzon’umuzun sorunlarını ortadan kaldırma gayretindeyiz” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön