29 / 03 / 2024

trabzon büyükşehir yatırımları

trabzon büyükşehir yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Aynı anda şehrin değişik bölgelerinde asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, Of ilçesi Tavşanlı Mahallesi ile Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’nde asfalt serdi.

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyonluk asfalt yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi müsait hava şartlarını fırsat bilerek asfalt çalışmalarına devam ediyor. İl genelinde hazırlanan plan ve program dâhilinde asfaltlama çalışmalarına 15 Mayıs’ta başlayacak.

Trabzon'da istinat duvarı inşaatlarına 3 milyon TL harcandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ihtiyaç duyulan alanlara istinat duvarları inşa ediyor. Büyükşehir'in sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 3 milyon 29 bin TL maliyetle 21 bin metreküp istinat duvarı inşası gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

trabzon büyükşehir yatırımları Haberi

trabzon büyükşehir yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da inşaatı süren ve hayata geçirilmesi düşünülen projeleri değerlendirmek ve bilgi almak için video konferans yöntemi ile toplantı yaptı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve İl Başkanı Haydar Revi’nin katıldığı toplantıda Trabzon’da hayata geçirilen, yapımı süren ve yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞTI

Toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Bakan Karaismailoğlu’na Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgilendirmeler yaparken, şehrin beklentileri hakkında da konuştu. Geçtiğimiz günlerde Kanuni Bulvarı’nın Beşirli, Karşıyaka, Erdoğdu bölümünün hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Zorluoğlu “Aracımı kendim kullanarak o yoldan geçtim, gidiş-geliş harika bir yol oldu. Trabzon’a çok yakıştı. Süratle tamamlanması...