25 / 04 / 2024

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.



Trabzonspor'un yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında bulunan yeni idari binanın açılış töreninde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin ilk modern tesislerinden birisine sahip olduğunu söyledi.

Tesislerin, kulübün ihtiyaçlarını zamanla karşılayamadığını belirten Ağaoğlu, "Bunun için yenilenme ihtiyacı hasıl oldu. Yönetime gelir gelmez hemen 1 aylık süreç içerisinde yönetim kurulu ve sponsorlarımızın desteğiyle tesislerimizi ve kamp binalarımızı ciddi bir şekilde yenilemek için bir çalışmanın içerisine girdik. Bu süre içerisinde 1461 Trabzon'un tesislerini kullandık" diye konuştu.

Tesislerin yenilenen haliyle hizmete girdiğini belirten Ağaoğlu, şu şekilde konuştu: "İdari bina olarak şu anda bulunduğumuz binaya geçtik. Buranın tahsisi için de bize destek veren başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız ile Spor Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız da desteklerini esirgemediler. Tesislerimizin kulübümüze ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Trabzonspor'un herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor için ne yapabilirsek onun gayretini gösteriyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tek bir yürek ve tek bir büyüklük Trabzonspor'un ne olduğunu gösteriyor. Bundan sonra da iyi ve kötü günde şampiyonluğa bir olarak yürüyeceğimizi ifade ediyorum" açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön