18 / 04 / 2024

Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

 Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Ankara Esenboğa Havalimanı geçiş güzergâhında 29 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.




Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin yeniden yeşerdiği ilçelerin başında gelen Pursaklar, kültürel faaliyetler ile olduğu gibi mimari projeleri ile de dikkat çekiyor. Başkent Ankara’nın en genç ilçesi olan Pursaklar, artan nüfusu ve hizmet verdiği geniş bir coğrafyada her geçen gün faaliyetlerini çoğaltıp, hizmet kalitesini artırıyor. Gelişen ve değişen Pursaklar'da hayata geçirilecek projelerden biri olan Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri, ilçe sakinlerinin ve Ankaralıların uğrak merkezi haline gelecek. Havalimanı ve protokol yolu üzerinde bulunan bu proje bünyesinde birçok aktivitenin yapılacağı mekânları barındırıyor. Havalimanı yolu üzerinde olan bu tesislerde bulunan seyir kuleleri ve seyir teraslarından protokol seyredilebilecek. İçerisinde nikâh köşkleri, kafeteryalar, büfeler, yürüyüş ve gezi yolları, mini şelaleler ise halkı bütünleştirecek. Bu tesis hem yeşil alanı ile hem de Türk mimarisi görünümü ile bölgenin dokusunu değiştirecek. Yüzde 95’i tamamlanan bu tesis açılış için gün sayıyor.


        Belediye Başkanı Selçuk Çetin göreve geldiklerinde belde olan Pursaklar’ı yoğun gayretler ve üstün hizmet anlayışı ile ilçe haline getirdiklerini belirtti. 



Milat


Geri Dön