20 / 04 / 2024

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.



Tarihi Hükümet Binası’nın arkasındaki Adliye Binası ve Nüfus Müdürlüğü olarak hizmet veren Valilik ek binası kaldırılarak çalışmalarına başlanan 15 Temmuz Şehitler Meydanı bir yılda tamamlandı. Bu meydanın üstü yeşil alan, altı ise 800 araçlık otopark. Meydanın üst kısmında kütüphane, oturma salonları, mescit, konferans salonu ile daha çok emekli vatandaşlara hitap eden çay evi bulunurken alttaki 800 araçlık kapalı otoparkla da şehir merkezindeki otopark sorunu çözüldü.

AUQUA PARK GÜN SAYIYOR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak adına Sıcak Çermik Kaplıcası’nda hayata geçirdiği ‘Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi’ açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare olarak projelendirilen kompleks; bay ve bayan olmak üzere iki ayrı tesisten oluşuyor.

Tesislerin içerisinde yüzme havuzları, fin hamamı, sauna, tuz odası, çocuk oyun alanları, su kaydırakları ve su oyunları bulunuyor.


Geri Dön