28 / 03 / 2024

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.



Yenimahalle Belediyesi’nin Demetevler bölgesine yeni bir çehre kazandıracak olan projesi Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

28 bin metrekare kapalı alanda hayata geçirilen dev tesis, pazar alanı ihtiyacına çözüm getirmenin ötesinde bölge halkına farklı hizmetler de sunuyor.

Bu tesiste yok yok

Alışılmış pazar yerlerinden farklı olarak haftanın 7 günü vatandaşlara hizmet verecek olan Karşıyaka Sosyal Tesisi'nde; bay ve bayan yüzme havuzu, Türk hamamı, düğün salonları, gezi alanları ve kafeteryalar bulunuyor.

Bunun yanı sıra tesis içerisinde tiyatro, konser, seminer gibi etkinliklere hizmet verebilecek çok amaçlı salon, gençlik merkezi, ikinci bahar lokali, etüt merkezi ve yaklaşık 150 çocuğa okul öncesi hizmet verebilecek kapasitede anaokulu da yer alıyor.

Alışveriş sokağı konseptinde hazırlandı

Dev tesiste ayrıca bölge halkına "taziye evi" olarak hizmet verecek yaklaşık 200 metrekarelik bir salon da bulunuyor. Alışveriş sokağı konseptinde hazırlanan ve haftanın belirli günlerinde pazar alanına ev sahipliği yapacak olan tesiste, sokak başında ve sonunda yer alan büyük meydan alanları da bölge halkının buluşma noktası haline gelecek.


Geri Dön