29 / 03 / 2024

Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor!

Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor.



İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.  tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve  İzmir  Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor. 


Tesise ilk ziyareti ise Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve ETİK üyeleri ile gerçekleştirilen ziyarette Ramada Plaza İzmir Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve Otel Genel Müdürü Yakup Karakoç'a hayırlısı olsun dileklerinde bulunuldu. İşler, VIP nitelikte olduğunu belirttiği otelin 207 oda kapasitesiyle İzmir'e nefes aldıracağını vurguladı. ETİK tarafından hazırlanan teşekkür plaketi, ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı tarafından Sevil'e takdim edildi. 


Posta Ege 


Geri Dön