26 / 04 / 2024

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...



Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Trakya Birlik tarafından yapılan açıklamada, 2022/2023 sezonunda üretici ortaklara yüzde 40 yağlı baz ürün için 12 bin TL/Ton avans ödemesi yapılması kararı alındığına dikkat çekilerek, "Uluslararası sözleşme oranı olan yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği ürünü için avans ödemesi 12 bin 720 TL/Ton, yüzde 50 yağlı ürün için avans ödemesi 13 bin 800 TL/Ton olarak uygulanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Trakya Birlik ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi... 

Cumhuriyet Gazetesi'nin aktardığına göre; Trakya Birlik tarafından yapılan açıklamada, "Ham yağ oranına göre yapılan alımlarda yüzde 41 ve üzeri yağ oranı çıkan ürünler yüksek yağ oranlı ürün olarak değerlendirilecek olup, her bir yüzde puan artışı için yüzde 40 standart yağ oranlı ürün fiyatına yüzde 1.5 oranında prim uygulanacaktır" ifadelerine yer verilirken, Birliğe bağlı 48 kooperatife ait 108 alım merkezi ve iki fabrikada ayçiçeği mubayaasının dün itibariyle 100 bin tona yaklaştığı belirtildi. 

Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön