27 / 04 / 2024

Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

Firma: Obaköy Gayrimenkul ile Haldız İnşaat

Proje: Transform Fikirtepe

İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Transform Fikirtepe Rezidans projesi  1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları...



Transform Fikirtepe projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Dört blok halinde yükselen  Transform Fikirtepe  projesinin  inşaat alanı 157 bin metrekare olarak belirlendi.  Proje 26 bin 466 metrekare alanına sahip.

 

Toplam  1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sıralanırken, daire büyüklükleri 43,72 ila 276,67 metrekare arasında değişiyor.

 

Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!
 

Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları 610 bin TL'den başlıyor.  Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen projede beş yıla kadar firma kapsamında sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.
 

26 bin 466 metrekare alan üzerinde inşa edilen Transform Fikirtepe Rezidans'da dairelerin yanı sıra spor alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi donatılar da yer alıyor. 

 

Transform Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

 

Adres: Dumlupınar Mh. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:58/1 Fikirtepe Kadıköy 
 

Tel  : 0535 947 57 77
Web: http://www.transformfikirtepe.com.tr/

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön