25 / 04 / 2024

Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı!

Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı projeyi bütün hali ile incelemek isteyenler için haberimizin devamında yer alıyor...





Özbaş Yapı tarafından 1000 metrekarelik arsa alanında hayata geçirilen Trea Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Lokasyon olarak Kağıthane'de yükselen Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı ile ilgili detaylı bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


 8 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip olan Trea Rezidans Kağıthane projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks tipinde konut alternatiflerini barındırıyor. 15 katlı olarak tek blok halinde inşa edilen  Trea Rezidans Kağıthane projesinde 71 adet daire yer alıyor. 


Büyükdere Caddesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Trea Rezidans Kağıthane projesi Ortabayır Mahallesi'nde yükselecek. 


Trea Rezidans Kağıthane daire fiyatları: 


Trea Rezidans Kağıthane projesindeki daireler 264 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Trea Rezidans Kağıthane ödeme bilgileri: 


Trea Rezidans Kağıthane projesinde daire tutarının yüzde 25'i peşin olarak ödendikten sonra kalan kısım için 120 aya kadar banka kredili vadelendirme uygulanabiliyor. 


Fin Hamamı, Türk Hamamı, spor salonu, güvenlik, yüzme havuzu, çocuk parkı ve otopark olanaklarını barındıran  Trea Rezidans Kağıthane teslimleri 2014 yılının yaz aylarına doğru yapılacak. Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı ile ilgili şu ayrıntılar bulunuyor: 


Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı: 


Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı!


Telefon: 0212 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön