20 / 04 / 2024

özbaş yapı trea residence iletişim

özbaş yapı trea residence iletişim

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Özbaş Yapı Trea Residence projesi 1.000 metreakre arsa alanı üzerinde 15 katlı tek blok halinde yükseliyor

Trea Rezidans Kağıthane örnek daire! 449 bin liraya!

Trea Rezidans Kağıthane örnek daire resimlerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Trea Rezidans Kağıthane'de satılık daire fiyatları 449 bin lira ile 1 milyon 960 bin lira arasında belirlendi...

Kağıthane Trea Residence nerede?

Kağıthane Trea Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kağıthane Trea Residence kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salondan oluşuyor

Özbaş Yapı Trea Residence Projesi!

Kağıthane'deki Özbaş Yapı Trea Residence Projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Özbaş Yapı Trea Residence iletişim!

Özbaş Yapı Trea Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Trea Residence satılık daire!

Trea Residence satılık daire fiyatları 495 bin liradan başlıyor, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor...

Kağıthane Trea Residence iletişim!

Kağıthane Trea Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı!

Özbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Trea Rezidans Kağıthane vaziyet planı projeyi bütün hali ile incelemek isteyenler için haberimizin devamında yer alıyor...

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Erkan Yıldızbaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi için ilk adım atıldı!

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli atıldı!

İstiklal Kahramanı Yüzbaşı Tevfik Bey’in adı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapılacak ilkokulda yaşatılacak. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Remzi Yüzbaşıgil: İnşaatta sat yap dönemi başladı!

Remzi Yüzbaşıgil, “İnşaat sektöründe sermaye ile hareket etme çok azaldı. Tabiri caizse artık yap-sat dönemi bitti, sat-yap dönemi başladı” dedi..

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Özbağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Rıfat Yüzbaşıgil: Teknik bilgileri sürekli olarak güncellemek gerek!

Öğrencilerle bir araya gelen İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil inşaat mühendisinin görevinin sağlam ve yaşanabilir yapılar üretmesinin yanında ekonomi ile teknoloji arasında bir köprü kurmak olduğunu dile getirdi.

Etimesgut'ta yeni yapılan parklara şehitlerin adı verildi!

Etimesgut Belediyesi ’ nin Eryaman bölgesinde yeni yaptığı iki parka daha şehit askerlerin isimleri verildi. Şehit Rifat Çelik ve Şehit Abdulkadir Yüzbaşıoğlu parklarının yapımı tamamlandı...

Yapı stokları hızla çıkartılmalı!

Binaların depreme karşı hazırlanması gerektiğini belirten İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, 20 milyon olarak tahmin edilen detaylandırılmış yapı stoklarının hızla çıkartılması gerektiğini söyledi.

Rıfat Yüzbaşıgil: Zemine uygun yapılar yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan oda başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "15 yıl önce Başta Gölcük ve İzmit olmak üzere İstanbul'dan Sakarya'ya, Yalova'dan Bolu'ya oldukça geniş bir bölge depremi yaşadı''dedi.

özbaş yapı trea residence iletişim Haberi

özbaş yapı trea residence iletişim

Özbaş Yapı Trea Residence İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor. Trea Residence Özbaş Yapı imzası ile inşa ediliyor. Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihine geçmeden önce projeden bahsedelim.


1000 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Trea Residence projesinde toplam 71 adet daire bulunuyor. Trea Rezidans Kağıthane satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kağıthane Trea Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı bulunuyor. Projede Fin hamamı, spor salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi!

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlendi. Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi ile 0 212 325 30 35 numaralı hattan irtibata geçebilirsiniz. 


Kağıthane Trea Residence...