24 / 04 / 2024

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi!

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Özbaş Yapı Trea Residence projesi 1.000 metreakre arsa alanı üzerinde 15 katlı tek blok halinde yükseliyor



Özbaş Yapı  Trea Residence  İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor. Trea Residence  Özbaş Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihine geçmeden önce projeden bahsedelim.


1000 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Trea Residence projesinde toplam 71 adet daire bulunuyor. Trea Rezidans Kağıthane satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kağıthane Trea Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı bulunuyor. Projede Fin hamamı, spor salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi!

Özbaş Yapı Trea Residence teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlendi. Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi ile 0 212 325 30 35 numaralı hattan irtibata geçebilirsiniz. 


Kağıthane Trea Residence nerede?


Trea Residence Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde inşa ediliyor. Levent ve Büyükdere Caddesine yürüme mesafesinde yer alıyor.


Özbaş Yapı Trea Residence iletişim

Telefon: 0 (212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön